Novinky v ptačím sortimentu

1 110

Slyšíte to? Už i vrabci na střeše si povídají, že prý máme v obchodě něco nového a prý přesně pro ně. A mají pravdu. Pro vrabce, sýkorky, brhlíky a další zahradní ptáky přibylo několik typů krmítek a především velká balení krmení pro ptáky, jednodruhová i pestré směsi. Tak se pojďme společně podívat, čím můžeme své ptačí strávníky nově pohostit.

Nové semínkové směsi pro ptáky

Pestré krmné směsi jsou dlouhodobě velmi oblíbené, každý pták si vybere to pravé pro sebe. Pokud krmíme ptáky z balkonu, terasy nebo dokonce jen na parapetu, určitě se nám bude hodit čerstvá novinka – směs pro ptáky bez slupek značky Donath, kterou máme v 5kilovém a 9kilovém balení. Nikdo nezůstane hladový a pod krmítkem bude méně nepořádku. Bezslupkovou směs vyrábí také značka Erdtmanns, my ji nabízíme v balení po 800 g.

Pokud vám slupky nevadí, můžete vyzkoušet novou Krmítkovou směs pro ptáky 10 kg, ta obsahuje 8 různých druhů semínek včetně loupaných arašídů.

Rozinky, arašídy, konopné semínko

Nově jsme přidali do nabídky velké balení rozinek, velká balení loupaných arašídů 10 kg, máme i variantu úplně bez slupek (půlené arašídy), nově nabízíme také mezi ptáky velmi oblíbený semenec (konopné semínko).

Lojové koule

Nabídka lojových koulí bez sítěk se nedávno rozrostla o balení po 60 ks s ovocem nebo s proteinem. My lidé říkáme s proteinem, ale v ptačí řeči to znamená s kobylkami a červy.

Ptačí krmítka

Vezmeme to pěkně popořádku od největšího po nejmenší. Pokud máte na zahradě desítky ptačích strávníků, možná se vám bude hodit nové závěsné krmítko ve tvaru tubusu Big Tower, najednou na něm může hodovat až 6 ptáků.

Nově nabízíme také velké krmítko na lojové koule, do kterého se vejde 14 běžných koulí nebo 2 XXL koule.

A nakonec si mohou ptáci smlsnout na závěsném krmítku prodávaném rovnou s oříšky.

 

Pítko i bazének

Na konec jsme si nechali takovou specialitu. Je to ptačí koupaliště, za které by se nemusel stydět ani pětihvězdičkový dovolenkový resort v Egyptě. Dvojitý bazének pojme manžele Vrabcovy i se všemi potomky. Ptáci se v něm můžou napít nebo i vykoupat. Není určený pro zimní radovánky, takže než začne venku mrznout, je potřeba ho uklidit do bezpečí. Na jaře ho nezapomeňte znovu vyndat.

 

Úvodní foto: freepik.com

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře jsou zamknuty.