Díky, že jste s přírodou a s námi!

939

Je to k nevíře, jak čas letí, a my se Zelenou domácností šíříme již přes 11 let osvětu o nutnosti pomáhat přírodě kolem nás, ukazujeme možnosti, jak na to, a současně provozujeme rodinný obchod tak, abychom, jak se trefně říká, nekázali vodu a nepili víno.

Uplynulý rok nebyl vůbec jednoduchý. Zvládli jsme stěhování expedice do nových prostor takřka za provozu i komplikace způsobené nemožností dovozu živočišných výrobků kvůli Brexitu. Snad zvládáme kočírovat i neustále rostoucí ceny materiálů a výrobků od dodavatelů, byť bez zvýšení cen většiny výrobků to nešlo.

Čmelák zemní
Foto: pixabay.com

Přestože to byl rok složitý, byl to pro nás současně i rok opravdu nadějný a pozitivní. A to díky vám, našim fanouškům a zákazníkům. Váš neutuchající zápal a snaha pomáhat přírodě kolem sebe, vaše rostoucí znalosti a skvělé nápady způsobují, že stále stoupá počet míst, kde příroda dostává šanci a zvířata najdou skvělé místo k životu do té doby, než mainstream kolem nás dostane rozum.

A o to nám jde. Nevěříme příliš na nějaké petice, které často končí v šuplíkách úřadů a politiků. Věříme ve vás, ve vaše skvělé nápady a aktivity na vašich zahradách, předzahrádkách, ale i balkonech, zdech domů i domácnostech. Všude tam pomáháte, někde i s výrobky od nás a je vás stále více!

Rádi bychom proto poděkovali a popřáli vše dobré do nového roku vám, vašim nejbližším a také vašim zvířecím sousedům, kteří u vás našli azyl a bez vás by možná už nebyli. Pokračujte, prosím, v tom, co děláte. Svým příkladem inspirujete další a další, aby nebyli k přírodě kolem sebe lhostejní.

My v Zelené domácnosti budeme i nadále pokračovat v našich osvětových aktivitách, spolupráci s neziskovými organizacemi i jejich podpoře a v neposlední řadě i ve vývoji a hledání dalších zajímavých výrobků na pomoc přírodě.

Moc si vážíme toho, že jdete po této cestě s námi. Bez vás bychom mnoho nedokázali. Přejme si proto všichni pevné zdraví a hodně elánu nejen v tom roce příštím.

Petr a Zuzka Dobrých a celý tým Zelené domácnosti

 

 

Mohlo by vás také zajímat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.